Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Opmærksomheder der blev rejst:

  1. Region H. og Sjælland ser gerne ser at det er journalnotat fra deres EPJ, der kan anvendes som et resumé, så der ikke skal oprettes et resumé udover det journalnotat den sundhedsfaglige allerede skriver.
  2. Navnet resumé eller pregnency visit summary, kan det overvejes? Specielt Resumé, hvis det anvendes i brugergrænsefalden. Fokus på ens kommunikation til borgerne så de forstår at det er et journalnotat og ikke noget andet - hvis det altså altid er tilfældet!
  3. Er det navn navnet på den sundhedsfaglige der skriver resuméet, der skal stå og vises både i webløsningen og i Appen til de gravide. Den tekniske arbejdsgruppe ønsker dette til videre behandling i PO gruppen.

...

  1. Det er ikke kun målinger der foretages af Jordmoder Jordemoder og Sonograf, det kan også være andre faggrupper i graviditetsforløbet, så som egen læge.


Gennemgang af CDA for Graviditetskort.

...

  1. Det kan give en mapningsopgave for fagsystemerne, ligesom ved LPR3, der også bygger på SMOMED CT koder, der skal snakkes mere om dette på næste tekniske arbejdsgruppemøde.
  2. En umiddelbar anvendelse efter pilotafprøvning, som beskrevet i agendaen lyder umulig, da der efter Pilotafprøvning skal ske en opsamling, høring og tilpasning. Projektet forventer ikke at arbejdet med CDA for Graviditetskort skal stå stille, men at projektet sammen med den tekniske arbejdsgruppe og parterne fortsætter, bl.a. med at identificerer tilpasningsbehov.   

...

Thor Schliemann gav en kort status på arbejdet med krydsreferencer. Arbejdsgruppen vedr. krydsreferencer, nedsat af Sundhedsdatastyrelsen, starter op igen og der gennemføres . Der planlægge med at gennemføre 2 møder. 


Eventuelt

Det blev besluttet at arbejdsgruppen mødes ca. en gang om måned.

Det er vigtigt at teknisk/arkitektur og kliniske behov/arbejdsgange ikke løber i hver sin retning. Det er bekymrende at de 2 grupper nu er delt. Det er en bekymring projektet deler og vi er derfor stærkt repræsenteret fra projektets side i begge grupper, så vi sikre at emner bæres fra den ene gruppe til den anden og behandles. Fra projektets side kan vi anbefale at de lokale implementeringsprojekter selv sikre en klinisk inddragelse, da man i eget fagsystem har meget større mulighed for at udvikle den lækre understøttelse af de kliniske arbejdsgange, end vi har i projektet med den kommende webløsning, der primært skal ses som en brobygning mellem papir og implementering i eget fagsystem.