Kort introduktion til service

NAP-SDK'erne er værktøjer til de gæstesystemudviklere, der ønsker at udvikle projekter, der kan bo i NAP. SDK'erne gør det muligt at modtage og sende beskeder ved brug af javascript, som et værtssystem indlejrer i et global scope. 


Den grundlæggende logik ligger i nap-typescript-sdk, som sørger for at hente den bro (bridge), som et anvendersystem (et vilkårligt lægepraksis system) har indlejret i global scope.

Nap-typescript-sdk sørger for håndtering af besked- og fejl-streams, lytte på de forskellige streams. Den beskriver endvidere eventkataloget, udstiller event-modellen (der ligger sig op af FHIR samt FHIRcast) og tilbyder hjælpe funktioner til at filtrere og mappe disse events.


Nap-angular-sdk er en angular wrapper af nap-typescript-sdk, til dem der bruger Angular Frameworket til at udvikle web applikationer.

Det afhænger af nap-typescript-sdk, og den har den funktion at styre sammenspillet mellem de forskellige streams og handles i nap-typescript-sdk'et og angulars "change detection zone". 


Nap-react-sdk er en react specifik wrapper af nap-typescript-sdk, til de der bruger React biblioteket til at udvikle web applikationer.

Det afhænger af nap-typescript-sdk, og den har den funktion at pakke de forskellige streams og handles ind fra nap-typescript-sdk ind i en context-provider. 


Kildekoden findes på https://svn.nspop.dk/svn/libraries/nap/

Komponent og versioner

Denne leverance inkluderer release af følgende SDK'er:

nap-typescript-sdk@1.0.0

nap-angular-sdk@1.0.0

nap-react-sdk@1.0.0


Kontaktoplysninger, servicebeskrivelse og testforhold

Alle henvendelser skal foregå gennem National Servicedesk https://www.nspop.dk/display/resources/Indberetning+til+Service+Desk.

  • No labels