Kort introduktion til service

Platformsservices er de basale komponenter for NAP. 


Web-komponenter:

nap-lobby-web er en webapplikation, der fungerer som landingssiden for NAP og dermed den første side et lægepraksissystem (LPS) / anvendersystemer åbner.

Den indeholder en oversigt over de projekter, som det givne LPS har rettighed til at se. Den indeholder desuden administratorfunktionalitet til at opdatere / tilføje projekter.

Nap-lobby-web deployes sammen med nap-administration i dennes konteksrod.


nap-test-web er en webapplikation, der fungerer som en test-suite af integrationstest til værtsystems- / LPSudviklere. Den anvender nap-angular-sdk og rummer et testbibliotek, som omfatter samtlige events i eventkatalogerne fra nap-typescript-sdk.


Java-komponenter:

nap-administration fungerer som den administrative service for NAP projekter og webapplikationer. Den håndterer de enkelte vært-/ lægepraksis systemers projektrettigheder. 

nap-host-java er en tyk java klient. Den fungerer som et eksempel på et værtssystem, egnet som test-platform for gæstesystemudviklere, samt som et implementations eksempel for værtsystems- / LPS-udviklere.


Nap-

Kildekoden findes på https://svn.nspop.dk/svn/components/nap/

Komponent og versioner

web-komponenter:

nap-test-web@1.0.0


Java-komponenter:

nap-administration version 1.0.0

nap-host-java version 1.0.0Kontaktoplysninger, servicebeskrivelse og testforhold

Alle henvendelser skal foregå gennem National Servicedesk https://www.nspop.dk/display/resources/Indberetning+til+Service+Desk.

  • No labels